Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Genvalg hos Flying Lizard Motorsports

ALMS 
27/12/10 

American Le Mans SeriesFlying Lizard Motorsports der vandt American Le Mans Series mesterskabet i GT klassen i år, annoncerede her i julen deres kørerbesætning til de to Porsche racere som de deltager med i ALMS mesterskabet i 2011, og her var der 'genvalg' til teamets fire kørere fra 2010 sæsonen.
Dermed er et af de absolutte top teams i ALMS på plads, og klar til at følge op på mesterskabet i 2011, hvor sæsonens første løb er 12-timers løbet på Sebring i marts måned.
 

Flying Lizard Motorsports trådte ind i American Le Mans Series mesterskabet i 2004, og lige siden har de sluttet inden for top tre i både team og kørernes mesterskab, og de har vundet team mesterskabet i både 2008 og 2009.


(Foto: Motorsporten.dk)

#44 Porsche 911 GT3 RSR
Flying Lizard Motorsports to amerikanske kørere - Seth Neiman og Darren Law - skal dele raceren med startnummer 44 på siden.
Darren Law er den kører der har været længst tid hos Flying Lizard Motorsports, 2011 sæsonen bliver hans ottende sæson med teamet.


(Foto: Motorsporten.dk)

#45 Porsche 911 GT3 RSR
Mesterskabsbilen fra både 2008, 2009 og 2010 #45 skal igen køres af amerikaneren Patrick Long sammen med Jörg Bergmeister fra Tyskland.
Jörg Bergmeister er femdobbelt ALMS GT vinder, og tre af disse mesterskaber har han kørt hjem sammen med Flying Lizard Motorsports.
Patrick Long har vundet mesterskabet tre gange, alle tre gange sammen med Jörg Bergmeister.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Darren Law
  • Jörg Bergmeister
  • Patrick Long
  • Seth Neiman
  • Flying Lizard Motorsports
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •