Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Kimi Räikkönen ind i Motocross

MotoCross 
26/12/10 

Den tidligere Formel 1 verdensmester og nuværende World Rally Championship deltager finske Kimi Räikkönen retter nu blikket mod Motocross.
Nu er det ikke fordi at Kimi Räikkönen selv skal op på cross'eren og gi' den gas, han vil fortsat være at finde bag rattet i en WRC rallybil. Men Kimi Räikkönen har sammen Kari Tiainen sat sig for at de vil starte et Motocross VM team.
 

Kimi Räikkönen trak sig ellers tidligere på året ud af sit Formel 3 team - Rakkonen Robertson Racing - for fuldstændig at koncentrere sig som sin deltagelse i World Rally Championship deltagelsen for Citroën, men nu starter han altså et nyt projekt op sammen med Kari Tiainen.

Og skal Kimi Räikkönen være med i et VM Motocross team, kan han næppe få en makker med bedre erfaringer end netop Kari Tiainen, han er syv-dobbelt enduro verdensmester.

I første omgang har Kimi Räikkönen og Kari Tiainen skrevet kontrakter med de to finske Motocross mestre Toni Eriksson (MX1) samt Ludde Söderberg (MX2), og det forlyder at VM teamet vil satse på Kawasaki motorcykler i 2011.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •