Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Intercontinental Rally Challenge

Ex Formel 1 kører i Rally Monte Carlo

IRC 
25/12/10 

Den tidligere Formel 1 kører, Alex Caffi, havde en bemærkelsesværdig i debut i Formel 1 i sin tid. I hans allerførste Grand Prix, skulle han køre en turbodrevet bil - uden at have testet den.
Alex Caffi får dog testet inden sin debut i Rally Monte Carlo der køres i starten af det nye år. Monte Carlo Rallyet køres ikke under WRC regi i øjeblikket, men holdes i live under IRC regi istedet for.
 

Da Alex Caffi i 1986 debuterede i Formel 1, hvilket skete på Monza banen, hvor han kørte i en Osella/Alfa Romeo racer, skete det uden at have testet. Ekstra svært må det have været da debuten skete i en bil med turbo motor og ca. 1500 hk. Alex Caffi klarede sig dog ok, og fuldførte løbet.

En ny debut i en større rallyklasse venter nu Alex Caffi. Han skal i Monte Carlo rallyet køre i en Skoda Fabio Super 2000. Alex Caffi er en erfaren herre der mest har gjort sig i sportscar racing efter at Formel 1 karrieren sluttede i 1992. Han har dog ved enkelte lejligheder kørt rally i mindre klasser.

Han siger forud for Monte Carlo Rallyet at han mest er med for at fuldføre og samle noget erfaring. Kan det betyde at han har planer om at deltage i rally på højt niveau på et senere tidspunkt?

Han er udmærket klar over at de vejforhold og især også vejrforhold der omgiver Rally Monte Carlo, er helt specielle. Derfor er det første mål at fuldføre. Han skal køre rallyet for det italienske DP Autosport team.

Dons

Læs mere om:
  • Alex Caffi
  •  
     

    Intercontinental Rally Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS