Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Guido van der Garde bliver i Grand Prix 2

Grand Prix 2 
24/12/10 

Det lykkedes ikke for Guido van der Garde at forhandle sig til en Formel 1 kontrakt. Han var ellers i spil til et sæde hos Marussia Virgin Racing, men blev efter de sidste forhandlinger valgt fra til fordel for Jerome D'Ambrosio.
I stedet forsætter han et år mere hos hans arbejdsgiver i denne sæson, Addax, med hvem han netop har forlænget kontrakten hos.
 

Det blev ikke til Formel 1 i denne omgang for Guido van der Garde. I stedet har han indgået ny kontrakt med Addax teamet for hvem han også kørte i 2010 sæsonen i GP2 klassen.

Han er selvfølgelig skuffet over ikke at være kommet i Formel 1, men vender det i stedet til noget positivt.

"Jeg er glad for at fået afklaret mine planer for den kommende sæson. Tak til Addax teamet for deres tillid til mig. GP2 serien skal i den kommende sæson køre med helt nye biler, det betyder at alle skal starte fra nul."

"En ny bil giver jo helt klart nye udfordringer, så jeg er ekstra motiveret for at kæmpe med om mesterskabet, og samtidigt kæmpe frem mod mit mål - at komme til at køre i Formel 1".

Dons

Læs mere om:
  • Giedo van der Garde
  • Addax Team
  •