Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vitaly Petrov forsætter hos Lotus Renault i 2 år

Formel 1 
22/12/10 

Russiske Vitaly Petrov forsætter hos Lotus Renault GP i endnu 2 år. Det er blevet bekræftet i dag.
Efter en sæson med op og nedture er parterne blevet enige om en forlængelse af 2010 kontrakten, men der stilles dog visse krav til den unge russer.
Selv har Vitaly Petrov taget 2010 som et læreår, og nu skal det gå fremad.
 

Lotus Renault GP har udsendt pressemeddelelse om at Vitaly Petrov også er hos teamet i næste sæson, ja faktisk i de to næste sæsoner. Dermed forsætter makkerparret Robert Kubica og Vitaly Petrov endnu en sæson sammen.


Vitaly Petrov forsætter hos Lotus Renault GP - dog med nye farver
(Foto: Renault media)

Lotus Renault GP har for så vidt været tilfredse med Vitaly Petrovs indsats, men erkender også blankt at der har været visse mangler. Af teamet er han blevet kritiseret for at være for svingende. Men man har dog sat sig ned sammen og har fundet ud hvor problemerne har været.

Teamet nævner selv et vigtigt faktum som ikke har fungeret for godt for Vitaly Petrov, nemlig det at få det hele til at fungere over de 3 dage én Grand Prix weekend strækker sig over. Samtidigt siger teamet også at man har brug for stabilitet og ved at beholde Vitaly Petrov fremfor de andre kandidater, håber man på at kunne blive endnu stærkere.

Vitaly Petrov selv siger at han er yderst glad for at han har kunnet forlænge aftalen med teamet. Han indrømmer også at tingene ikke har været lette og at 2010 har været et stort læreår. Nu vil han sammen med teamet sørge for at komme videre. Det gælder om at lære de nye ting der er indført til 2011 sæsonen. Ny dækleverandør, KERS og de justerbare hækvinger.

Han udtrykker også at det nære samarbejde han har haft med mekanikere, teknikere og ingeniører i 2010 sæsonen skal yderligere udbygges. Vitaly Petrov udtrykker også at han aldrig har følt sig som en fremmed i teamet, og han håber på at han i løbet af sæsonen kan betale tilbage på den tillid teamet har vist ham.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •