Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Sportscar racing

Audi med i Bathurst 12 timer

Sportscar racing 
23/12/10 

Når det berømte - efterhånden også på vore breddegrader - Bathurst 12 timers løb køres i februar måned, så er der 2 Audi R8 LMS biler med i startfeltet.
Det er Audi vanen tro Joest teamet der indsætter bilerne. Kørerne er også udpeget og det bliver med australske kørere i begge biler.
Team Joest satser dog også på flere andre endurance løb henover 2011 sæsonen.
 

Bathurst 12 timers løbet får efterhånden ganske mange mennesker op at ringe. Der er godt og spændende race i løbet som køres på den efterhånden legendariske Bathurst bane.

Audi har besluttet at stille op i løbet med 2 stk. Audi R8 LMS biler via Team Joest. Kørerne er også udpeget og det bliver med Mark Eddy, Craig Lowdnes og Warren Luff i den ene af bilerne, mens Marc Basseng, Christopher Mies og Darryl O'Young udgør konstellationen i den anden bil.

Audi vil desuden deltage i en lang række endurance løb henover 2011 sæsonen, med de berømte løb på Nürburgring og Spa 12 timers løbet som de helt store løb. En samlet sejr i endurance løbene er målet for Audi.

Dons

Læs mere om:
  • Bathurst
  • Nürburgring
  • Spa-Francorchamps
  •      ASETEK SIMSPORTS