Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Tony Kanaan skal køre for de Ferran Dragon Racing

IndyCar
Series  

22/12/10 

IndyCar Series mesteren fra 2004, brasilianeren Tony Kanaan, skal i 2011 sæsonen køre for de Ferran Dragon Racing i IZOD IndyCar Series mesterskabet.
de Ferran Dragon Racing ejer Gil de Ferran, der også er brasilianer, er både en gammel ven med Tony Kanaan, ligesom han også tidligere har været en af hans hårdeste konkurrenter i klassen.
 

Teamchef Gil de Ferran selv er selv dobbelt IndyCar Series mester, og han vandt også Indianapolis 500 løbet i 2003, så det bliver en erfaren duo der skal arbejde sammen i 2011.

Gil de Ferran er da også meget glad for at hans team har fået kontrakten i hus med Tony Kanaan, og han udtaler i den forbindelse:


(Foto: de Ferran Dragon Racing)
"Det er en stor kontrakt, og et stort kup for de Ferran Dragon Racing. Det er fantastisk at have Tony med i teamet, han er en sand mester, og bringer stor succes på banerne med sig. Han har konstant med oppe foran i feltet de sidste ti år, og der er ingen tegn på at det vil skifte foreløbig. Jeg er sikker på at hans speed og erfaring vil være af uvurderlig værdig for vores videre udvikling og succes."

Tony Kanaan ankommer til de Ferran Dragon Racing med et par bemærkelsesværdige rekorder i bagagen, for i 2004 blev han den kører i hele IndyCar Series historie, der både kørte de fleste omgange på en enkelt sæson, samt den første og hidtil eneste kører der fuldførte samtlige løb inden for en sæson.
I de otte år Tony Kanaan har deltaget i IndyCar Series, er han aldrig blevet placeret uden for top seks i mesterskabet!

IZOD IndyCar Series mesterskabet 2011 starter den 27. marts på gadebanen i St. Petersburg i Florida.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Gil de Ferran
  • Tony Kanaan
  • de Ferran Motorsports
  • St. Petersburg
  • 27/03/11 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •