Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Ronnie Bremer skal køre for Jet Black Racing

24H Series 
21/12/10 

Jet Black Racing er det eneste team i 24 timer Dubai kører under det amerikanske flag
Som tidligere meddelt vil Jet Black Racing vil deltage i den sjette udgave af Dunlop 24 timers Dubai fra 13. til 15. januar 2011 i en frisklavet Renault Clio, der kommer til at konkurrere i klassen A2. Jet Black Racing er det eneste hold i Dubai der kører under det Amerikanske flag.
Lineup af chauffører er nu helt på plads, og udover vores grundstamme der tæller Anders Majgaard, Brian Borger, og Dan Trager, har JBR lavet en aftale med Ronnie Bremer, der netop har lavet en aftale om at deltage i et andet 24-timers løb i januar, nemlig Daytona 24, hvor han skal dele bil med Jan Magnussen.
 

"Jeg føler, at tilknytningen af Ronnie Bremer gør holdet endnu stærkere. Nu har vi fire dygtige og hurtige kørere, hver med deres egen individuelle styrke. Vi kan være konkurrencedygtige på alle tidspunkter, både dag og nat, og under alle banens betingelser", siger teamejer Dan Fastuca, der også mener at hvis bilen fungerer som forventet har JBR en stærk chance for en placering i toppen af klassen", han tilføjer: " Vi har tre af de vindende kørere fra den femte udgave af Dubai race i vores bil, suppleret med Bremer, en ekstremt talentfuld og hurtig racerkører som har stor erfaring i racing, for at sige det mildt".


(Foto: Jet Black Racing)
”Januar bliver en travl måned”, siger Ronnie Bremer og fortsætter: "Først skal jeg teste i USA, så direkte videre til Dubai, hvor jeg vil ankomme torsdag lige når træningen starter, og så race fredag eftermiddag, derefter går det så tilbage til Danmark et par dage før jeg rejser tilbage til USA for at deltage i Daytona 24". Han tilføjer: "Jeg glæder mig til den udfordring, og det nye hold. Jeg kender en hel del til teamet, og jeg er overbevist om at det bliver virkelig godt. De har opnået så meget på kort tid, det bliver stort. "

"Vi skal virkelig have både held og dygtighed for at gå hele vejen i Dubai. Mængden af yderst professionelle teams som vi skal konkurrere imod er svimlende, og med vores bil som er ny i denne sæson kan alt ske”, siger team ejer Fastuca.

"Jeg har kun gode minder fra min tidligere deltagelse i Dubai, og jeg håber inderligt at vi kan gå hele vejen når vi kommer derned," siger Anders Majgaard. "Jeg ved lige så godt som nogen hvordan vanskeligt det kan være med uforudsete tekniske problemer. Én lille fejl fra os, eller en konkurrents fejl på banen, kan påvirke vores resultat i et 24-timers løb. "

Vores langsigtede planer omfatter at køre en GT bil i 24 timer af Le Mans og muligvis indgå i ALMS. Dette vil naturligvis kræve stærke relationer med vores sponsorer i sæsonerne fremover. Når det er sagt er vi overbeviste om at vores mål er inden for rækkevidde.

Vi vil gerne byde alle velkommenen til Jet Black Racing, hvor vores motto er "JBR Det nye udtryk for magt og aggression!"
Race - N - Roll!

Jet Black Racing tager til Dubai med et team på 20 personer, der hver har et specialiseret job at udføre imens at de er der,. Vores Renault Clio III racerbil vil ankomme på banen tirsdag og holdet skal pakke ud og sætte op i pit garagen så hurtigt som muligt. Så klargøringen af bilen kan begynde, for at være klar til træning og kvalifikationen. "Vi har bragt 3,5 tons udstyr, inklusiv bilen til Dubai," siger team manager Flemming Pless.


(Foto: Jet Black Racing)

Missionen for Jet Black Racing er at vinde løb, og samtidig at have det sjovt mens vi gør det! Vores håb er at give et element af sjov og underholdning til racefans udover hvad de er vant til. Vi vil give dem et sted hvor de kan føle sig hjemme, og vide at de er en del af vores team! Vi vil ikke lægge skjul på, at vores chauffører lever hvad de fleste ville se som en rockstar livsstil uden for banen. Det er hvad dét er indtil at vores sejr/tabs liste afspejler et behov for forandring... Sådan er dét, og der vil være mange som vil se dette som uprofessionelt ... Vi ser det som opskriften på succes.

Om Jet Black Racing:
Jet Balck Racing er et Amerikansk/Dansk team hvis fundament bygger på det enorme potentiale de enkelte medlemmer besidder. Samtidig vil det også omfatte elementer som aldrig før set indenfor racing, nemlig at en fusion af racing og rock’n’roll har fundet sted. Vores tilgang til racing er anderledes end tidligere set, vi vil have en helt anden indgangsvinkel til at give vores fans oplevelser der er ud over det sædvanlige. Vi har som team stor fokus på at underholde, samtidig med at vi skal vinde løb.
Jet Black Racing vil deltage i 10 til 15 løb i løbet af 2011 sæsonen, bl.a. 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn samt 24-timers løb på både Silverstone og Nürburgring. Vores langsigtede planer omfatter at køre en GT bil på 24 timer af Le Mans og eventuelt komme ind i ALMS. Dette kræver selvfølgelig en masse støtte fra teamsponsorer og partnere, samt stærke resultater i vores sæsoner fremover. Når dette er sagt, er vi sikre på at vi vil nå vores mål. "

Jet Black Racing er det "nye udtryk for magt og aggression"
Race - N - Roll!!

Jet Black Racing


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Dubai Autodrome
  • 14/01/11 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •