Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sauber F1 præsenterer nye sponsor

Formel 1 
21/12/10 

Sauber F1 har offentliggjort at man har lavet aftale med det mexicanske forsikringsselskab Interproteccion om et stort sponsorat.
I Sauber termonologi er sponsoratet af en sådan størrelse at man betegner Interproteccion som en 'Premium Partner'.
Det forlyder dog ikke hvor længe sponsoratet gælder og hvor stort det er.
 

Mere end 30 års erfaring og repræsenteret i mere end 100 lande, så må man have noget succes. Det har det mexicanske forsikringsselskab Interproteccion. Succes i erhvervslivet samt 2 mexicanske kørere tilknyttet Sauber F1 teamet i næste sæson, så er der grobund for en samarbejdsaftale, og det er netop hvad Interproteccion og Sauber F1 teamet har fundet ud af.

Peter Sauber kalder sine sponsorer for partnere og Interproteccion er den anden af to mexicanske af slagsen. Den første, Telmex, var endda på tale i medierne som medejere, men det blev dog ikke til noget.

Fra Interproteccions side er man glade for aftalen, for nu får man mulighed for at støtte og promovere to mexicanske talenter udi motorsporten på højeste plan. Interproteccion får deres logo på hækvingens endestykker samt på al team beklædning.

Dons

Læs mere om:
  • Sauber Motorsport
  •