Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

West Racing har fået den første bil

ALMS
GT Class 

21/12/10 

American Le Mans SeriesWest Racing vil i den kommende American Le Mans Series sæson stille op med 2 Lamborghini LP 560 GT racere i seriens GT2 klasse. Teamet har netop modtaget den første af de to racere teamet vil deltage med.
Teamet får travlt og måske skal der også arbejdes i juleferien, for den første test er planlagt til at skal køres allerede i slutningen af januar måned.
 

Det amerikanske West Racing team får travlt i den kommende tid. Den første af to Lamborghini LP 560 GT'er netop ankommet til teamets faciliteter, hvor mekanikere og teknikere i den kommende måneds tid skal opbygge og tilrette bilen.


Der er næsten noget 'Stealth'- agtigt over bilen
(Foto: ALMS.com)

Travlheden skyldes at teamet har planlagt test på Sebring banen i Florida i slutningen af januar måned. Her ventes det at de første prøvekørsler skal bringe teamet på rette vej. Og det bliver nødvendigt.


Teamejer Eduardo Espindola ved den første af teamets to Lambo'er
(Foto: ALMS.com)

Teamet har ingen erfaring med Lambo'erne og heller ikke med dækkene som kommer fra Yokohama. Derfor får teamet udover travlt med rigtigt mange forberedelser inden debuten med bilerne i sæsonens første ALMS løb der køres den 19. marts på netop Sebring banen.

Dons

Læs mere om:
  • Yokohama i ALMS i 2011
  •