Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Rahal ønsker langt samarbejde med Ganassi

IndyCar
Series  

21/12/10 

Efter torsdagens præsentation af de nye kørere hos Ganassi Racing teamet, hvor det blev bekræftet at de to tidligere kørere i teamet Dario Franchitti and Scott Dixon, i 2011 ville få selskab af yderligere to kørere Charlie Kimball og Graham Rahal, er sidstnævnte nu kommet med en udtalelse om at han ønsker at dette skal være starten på et langt samarbejde med et af de mest succesrige teams i IndyCar Series mesterskabet.
 

Ganassi Racing teamet har stolte traditioner i IndyCar Series og Champ Car World Series, hvor de har vundet mesterskabet de to sidste år med køreren Dario Franchitti og Scott Dixon, men derudover har de vundet mesterskabet flere gange tidligere, med kørere som blandt andet Juan Pablo Montoya, Alex Zanardi og Jimmy Vasser.

"Når man ser på dette teams historie, er der ingen teams der er bedre" - udtaler Graham Rahal - "og jeg håber at jeg kan blive her i lang tid. Men selvfølgelig, man skal have succes for at gøre det, og de muligheder er til stede i dette team".

Graham Rahal havde af flere årsager en noget omflakkende sæson i år, hvor han for at deltage i så mange IndyCar Series løb som muligt, kørte for ikke mindre end fire forskellige teams: Sarah Fisher Racing, Rahal Letterman, Dreyer & Reinbold og Newman/Haas.

Det at Graham Rahal nu har en kontrakt for en hel sæson, giver ham en god ro til kun at kun koncertere sig sig om at køre race, og ikke skulle bekymre sig om han overhovedet skulle køre det næste løb, og hos hvem det eventuelt blev.
"Det er en stor lettelse, og et stort skridt frem i min karriere" - slutter Graham Rahal.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Graham Rahal
  • Chip Ganassi Racing
  •