Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen til Tysk Formel 3 i 2011

Formel 3 DE 
20/12/10 

Den nordjyske racerkører Marco L. Sørensen har skrevet kontrakt med det Tyske Formel 3 team Brandl Mercedes Racing. Marco har i år kørt fire løb for teamet, og sluttede med et flot topresultat. Dette resultat har nu banet vejen for den nye kontrakt om at køre hele den Tyske formel 3 serie i 2011.
Mange kørere har, før Marco, benyttet Tysk Formel 3 som springbræt mod Formel 1. Michael Schumacher, som er verdens mest vindende Formel 1 kører, har tidligere vundet mesterskabet.
 


(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, at da Renaults Formel 1 team for et år siden besluttede at lukke deres junior program ned, kom det som en stor overraskelse. Jeg blev fanget lidt på det forkerte ben og have simpelthen ikke en plan B klar. De fleste kontrakter var allerede underskrevet og de fleste sæder besat for 2010 sæsonen. Det var en katastrofe for min karriere. Folkene omkring mig måtte arbejde på højtryk for at finde en løsning. Heldigvis var der et lille nystartet team i det Tyske Formel 3 mesterskab, ved navn Brandl Mercedes Racing, som stadig have et ubesat sæde. De tilbød mig dette sæde, indtil de kunne finde en betalende kører. Jeg nåede at køre fire løb for Brandl Mercedes, inden der kom en kører med en stor pose penge og overtog mit sæde. I det sidste løb for teamet fik jeg bevist mit værd, med at sætte bilen på poleposition og slutte løbet med et top resultat. Så det var lidt med blandede følelser, både for mig og teamet, at overlade sædet til en anden. Men Teamejer Dieter Brandl var overbevist, og var ikke i tvivl om hvem at der skulle køre hans bil i 2011 sæsonen.


(Foto: Trienitz)

Teamejer Dieter Brandl udtaler, at han er glad for at kunne beholde et stort talent som Marco i teamet, det er en fornøjelse at arbejde med ham, Udover at have stor teknisk indsigt og erfaring, så bringer han også en stor personlighed til teamet. Motivationen er høj, og vi er sikre på, at Marco er en af titelkandidaterne i dette års udgave af den Tyske Formel 3 mesterskab.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  •