Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Forsætter Vitaly Petrov hos Lotus Renault GP?

Formel 1 
20/12/10 

Et af de få sæder der stadig er ledige officielt, er hos Lotus Renault GP. Robert Kubica forsætter mens der har været rejst tvivl om Vitaly Petrovs chancer hos teamet.
Der er tilsyneladende blevet forhandlet ivrigt i de sidste dage, for Vitaly Petrov har indkaldt til pressemøde i Rusland i den kommende uge, hvor han vil fortælle medierne om sine kommende planer.
 

Vitaly Petrov har ikke haft den 2010 sæson som hverken han selv eller Renault havde regnet med. Alligevel viste han i glimt at han altså godt kan det der med en Formel 1 racer.

Renault har trukket forhandlingerne ud, for man ville se Vitaly Petrov an endnu en gang. Fornylig udtalte Gerard Lopez fra Renault at man ser på flere kørere, men at Vitaly Petrov lige nu er førstevalget.


Får Vitaly Petrov lov til at forsætte hos Lotus Renault GP?
(Foto: Renault F1 Lat)

Forhandlingerne er dog også blevet udskudt af at Vityly Petrov skulle gennemgå en operation. Lotus Renault GP har ikke officielt meddelt noget endnu, mens Vitaly Petrov har indkaldt til pressemøde på onsdag. Han har meddelt at her vil han fortælle medierne om hans fremtidsplaner og hvad de indeholder.


Vitaly Petrov gjorde godt i blandt andet Ungarns GP
(Foto: Renault F1 Lat)

Vitaly Petrov har været meget toneangivende i især to Grand Prixer i år, nemlig i Ungarns og Abu Dhabis Grand Prixer. Han er angiveligt blevet bedt om at vurdere sin egen præstation og tage stilling til de krav som Lotus Renault GP vil stille til ham i den kommende sæson. Kravet fra Lotus Renault GP er klart - præstér bedre.

Dons

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS