Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Oriola på vej til WTCC

WTCC 
19/12/10 

World Touring Car Championship teamet SUNRED Engineering, der blandt andet havde danske Michel Nykjær som en af deres kørere i indeværende sæson, har nu skrevet kontrakt med spanieren Pepe Oriola til 2011 sæsonen.
Pepe Oriola debuterede i bil race i SEAT León Supercópa i 2009, hvor han i an alder på kun 15 år vandt en afdeling i mesterskabet, og i år sluttede han på 4. pladsen i SEAT León Eurocup.
 


Pepe Oriola.
(Foto: FIA WTCC)

Når Pepe Oriola den 20. marts 2011 debuterer i World Touring Car Championship på Curitiba banen i Brasilien, bliver han den hidtil yngste deltager i dette mesterskab.
Når han kører ud til starten 16 år 8 måneder og 11 dage gammel.

"Det er en drøm der bliver til virkelighed. Det bliver hårdt at være den yngste kører i klassen, men jeg vil gøre mit bedste, for at gøre en god figur. Naturligvis vil det blive svært at kæmpe med om mesterskabet, men jeg vil få muligheden for at lære af de bedste" - udtaler Pepe Oriola.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pepe Oriola
  • SUNRED Engineering
  • Curitiba
  • 20/03/11 - Curitiba - WTCC - FIA VM
  •