Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Novo Nordisk i IndyCar Series

IndyCar
Series  

18/12/10 

- med Chip Ganassi Racing
I torsdags bekræftede Chip Ganassi Racing at de i 2011 sæsonen vil køre med fire biler, fordelt på to 'sub' teams.
Samtidig kom det frem at den ene bil bliver sponseret af Novo Nordisk, det er bilen med #83 som startnummer, der skal køres af den 25 årige amerikaner Charlie Kimball, der sluttede på fjerde pladsen i dette års Indy Lights mesterskab.
 

Chip Ganassi Racing fortsætter med deres to top kørere fra sidste sæson Scott Dixon og Dario Franchitti som rygraden i deres team, derudover vil teamet i 2011 også give to nye unge amerikanske kørere chancen i IndyCar Series mesterskabet.

Det er som nævnt Charlie Kimball der skal køre i den Novo Nordisk sponsorerede #83 racer, et sponsorat der delvis er kommet på plads da han er type 1 diabetiker, og han på den måde han gøre den bedste reklame for Novo Nordisk's diabetiker produkter.

Den anden unge kører er 21 årige Graham Rahal, som i øvrigt er den yngste kører der nogensinde har vundet et IndyCar Series løb.
I 2008 sæsonen vandt Graham Rahal gadeløbet i St. Petersburg i Florida, i en sæson hvor han prøvede at køre hos fire forskellige teams!
Graham Rahal bliver i 2011 sponseret af Service Central.

Med tilføjelsen af Charlie Kimball og Graham Rahal skulle der nu være syv amerikanske kørere i IndyCar Series når de kører ud til deres første løb i 2011 sæsonen, det er den 26. og 27. januar i St. Petersburg.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Charlie Kimball
  • Dario Franchitti
  • Graham Rahal
  • Scott Dixon
  • Chip Ganassi Racing
  • St. Petersburg
  • 27/03/11 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •