Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Han kan ikke holde sig væk

Grand Am 
18/12/10 

Efter at have meddelt officielt efter dette års udgave af 24 timers løbet på Daytona, at nu trækker han sig tilbage fra racing, så vender den 5 dobbelte vinder af løbet, Hurley Haywood, alligevel tilbage. Han har meddelt at han igen er at finde i feltet.
Han skal køre i #59 bilen som er en Porsche 911 GT3 som bliver indsat af Brumo Racing.
 

Trods en alder på 62 så har Hurley Haywood ikke tabt lysten til at køre race. I hvert fald ikke på Daytona Speedway, hvor han har stået øverst på podiet hele 5 gange i sin karriere. Endda flere gange, men 5 gange som vinder af det berømte 24 timers løb.

Lister man nogle af hans resultater, så ser man at han udover at have vundet Daytona 24 timers løbet 5 gange, også har vundet 24 timers løbet på Le Mans 3 gange, 12 timers løbet på Sebring har haft Hurley Haywood som vinder 2 gange. IMSA GT vinder 2 gange og vinder af den amerikanske Trans-Am serie 1 gang.

Hans medkørere i 2011 udgaven af 24 times løbet på Daytona bliver Leh Keen og Andrew Davis.

Dons

Læs mere om:
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •