Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Ni nye tilmeldinger til Daytona 24 timers løbet

Grand Am 
17/12/10 

Tirsdag morgen da arrangørerne af det berømte 24 timers løb på Daytona åbnede posten, var der hele ni nye tilmeldinger til løbet der køres i slutningen af januar måned.
Den ene tilmelding indeholdt 3 biler. Det var Michael Shank Racing som tilmeldte disse tre biler, blandt andet med Martin Brundle og Mark Blundell i den ene af bilerne. Team Sahlens tilmelding lå også i posten. Teamet har tilmeldt 2 biler til løbet.
 

Ni flere biler i feltet til Daytona 24 timers løbet. Det lå der i posten tirsdag morgen hos arrangørerne af løbet. Største tilmelding stod Michael Shank Racing for da de sammen med United Autosports tilmeldte tre biler. Riley/Ford #23 får Mark Blundell, Martin Brundle, Zak Brown og Mark Patterson i bilen. Bil #60 - ligeledes en Riley/Ford - får John Pew og Ozz Negri i bilen, sammen en eller to andre kørere som man ikke har lavet aftale med endnu, og endelig bil #6 - en Ford/Dallara hvor der hverken er fundet sponsorer eller kørere til endnu.

Team Sahlen stiller med to Mazda RX-8 biler som får deltagernumrene 42 og 43. Kørere bliver Joe Sahlen, Memo Gidley samt Joe, Will og Wayne Nonnamaker.

Racers Edge Motorsports har tilmeldt #30 - en Mazda RX-8 med kørerne Gary og Mark Jensen, Scott Rettich og Michael Marsal.

Spiret of Daytona teamet stiller med bil #90 som er en Chevrolet/Coyote og får Antonio Garcia og Paul Edwards som kørere.

Bennett Racing har tilmeldt deres Ferrari 430 med nummer 56. Her er der endnu ingen kørere oplyst. Og endelig Turner Motorsport med deres BMW M3 med nummer 94. Denne bil skal køres af Bill Auberlen, Paul Dalla Lana, Boris Said og Joey Hand.

Dons

Læs mere om:
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •