Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kritik af Felipe Massa

Formel 1 
16/12/10 

Ferrari chefen Luca di Montezemolo er ude med lidt kritik af Felipe Massa, og omend tonen i den offentligjorte kritik er lagt ud som noget spøgefuldt, så er der ingen tvivl om at Luca di Montezemolo mener at Felipe Massa har underpræsteret i 2010.
Samtidigt forventer Luca di Montezemolo at Felipe Massa i 2011 skal præstere væsentligt bedre. Han sluttede 2010 sæsonen hele 108 points efter Fernando Alonso.
 

Felipe Massa var i 2009 sæsonen ramt af et yderst alvorligt uheld der faktisk sendte ham ud af al racing i sidste sæson. Han imponerede ved sin tilbagekomst i 2010 sæsonen og virkede skarp. Han var bedre end Fernando Alonso i starten af sæsonen og førte endda VM efter de første tre Grand Prixer. Men så gik der noget galt.


Felipe Massa skal gøre det bedre i 2011- meget bedre
(Foto: Ferrari media)

I det kinesiske Grand Prix kæmpede de to Ferrari kørere lidt for tæt og det endte med at Felipe Massa måtte en tur ud i græsset til fordel for Fernando Alonso. Helt galt gik det på Hockenheimring hvor Felipe Massa i en slet skjult teamordre blev bedt om at lade Fernando Alonso passere. Siden det Tyske Grand Prix gik det ned ad bakke for Felipe Massa.


Felipe Massa
(Foto: Ferrari media)

Luca di Montezemolo er i sin karaktergivning ikke i tvivl. Felipe Massa skal præstere i 2011. Den udmelding er der ingen tvivl om. Problemet for Felipe Massa er vel at han jo nærmest er andenkører i teamet. Dette er ikke en ny situation i Ferrari teamet, der altid opererer med en førstekører. Officielt først efter at en del af sæsonen er kørt, men der er vel aldrig tvivl om hvem man satser på. Men med andre ord - tager Felipe Massa sig ikke sammen og præsterer bedre i 2011, laver man vel én Raikkonen og finder en anden kører til sædet.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  •