Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Måske ledig plads hos Flash Engineering

STCC 
15/12/10 

For et team som Flash Engineering var 2010 sæsonen ikke tilfredsstillende.
Sæsonen var præget af mekaniske problemer og mange uheld, med det resultat at teamet sluttede på tredje pladsen i mesterskabet, deres dårligste resultat siden Swedish Touring Car Championship startede tilbage i 1996, og teamets 'topkører' Thed Björk blev kun nummer fem i kørernes mesterskab.
 

Om godt en månedstid starter Flash Engineering op med forberedelserne til 2011 sæsonen, hvor de stiller op med deres BMW 320si racere i det nye Scandinavian Touring Car Championship, teamejer og kører Jan 'Flash' Nilsson vil ikke se en gentagelse af 2010 sæsonen:
"Vi deltager for at vinde! En tilsvarende sæson er udelukket" - udtaler Jan 'Flash' Nilsson - "Thed leverede ikke varen, det samme gjaldt for både teamet og mig selv, det tager vi nu følgerne af, vi ændre den måde vi arbejder med bilerne på, rokerer rundt internt i teamet, det kan ikke fortsætte på den måde som det kører nu!"

Da 2010 sæsonen sluttede, var Thed Björk overbevist om at det kun var en formalitet, så var hans nye kontrakt med Flash Engineering på plads. Men der er endnu ikke færdigforhandlet nogen kontrakt, i stedet har Thed Björk tilbragt megen tid i Amerika, hvor han blandt andet har hjulpet til i et Rallycross team, og det er noget der støder teamchef Jan 'Flash' Nilsson:
"Han har hele tiden haft hjernen fyldt med andre tanker, og haft vores team som nummer to, tre eller fire i rækkefølgen. Jeg er nødt til at vide om han vil og ønsker at fortsætte, om han er indstillet helt på STCC og på at vinde næste sæson."

Den svenske avis 'Kuriren' har også spurgt Jan 'Flash' Nilsson om Thed Björk var den eneste kører for Flash Engineering i 2011, også her faldt svaret prompte:
"Nej, vi forhandler allerede nu med to andre kørere, og arbejder på at få budgettet til at hænge sammen."

Er der tale om svenske kørere?
"Nej, alle de etablerede svenske kørere har deres kontrakter på plads, og der er for stort et spring ned til JTCC klassen, der ikke rigtig har fungeret som feeder-klasse de seneste år" - slutter Jan 'Flash' Nilsson.

Thed Björk ser ikke de uafsluttede kontraktforhandlinger som et problem:
"Mine USA ture har ikke taget fokus fra mig, jeg har kun været derover i de lange pauser samt efter sæsonen. Men det er noget som vi må sætte os sammen og tale om. Jeg er ikke urolig, den slags tager tid, og jeg har ikke nogle andre planer i øjeblikket" - udtaler Thed Björk.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Nilsson
  • Thed Björk
  • Flash Engineering
  •