Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Scandinavian Touring Car Championship

Interessen for STCC stiger

STCC 
14/12/10 

Når 2011 sæsonen sættes i gang på Jyllands-Ringen den 23. og 24. april, bliver det med premiere på den nye Scandinavian Touring Car Championship klasse, der afløser både de danske og svenske toutingcar mesterskaber (DTC og STCC).
Fra svensk side er der stor interesse omkring mesterskabet, og det har nu fået et af de etablerede teams til at fordoble deres indsat i 2011 sæsonen.
 

WestCoast Racing, der er et af de svenske teams der har haft størst succes, både i STCC samt i andre klasser. De deltog med en enkelt bil i det 'gamle' STCC mesterskab i 2010, men vil i 2011 indsætte to BMW 320si biler i det nye mesterskab.

Sideløbende med de to BMW 320si biler i Scandinavian Touring Car Championship, vil WestCoast Racing også indsætte en BMW Z4 GT3 i GT-mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • West Coast Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •      ASETEK SIMSPORTS