Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Le Mans Series slutter af på Estoril i 2011

Le Mans
Series 

13/12/10 

Le Mans Series organisationen har efter et stykke tid fået den endelige kalender færdig. Et af tvivlsspørgsmålene har været hvor finaleløbet skulle køres og det er nu afklaret.
Finaleløbet skal køres på Estoril banen, som blandt andet bliver brugt til Formel 1 tests. Banen har tidligere været Grand Prix bane.
 

I Le Mans Series kalenderen er det kun to løb hvor man ikke kører sammen med andre Le Mans løb. Det første bliver kørt på Paul Ricard i Frankrig, og finalen bliver altså kørt på Estoril banen. Allerede andre Le Mans Series løb bliver afviklet sammen med de europæiske løb i ILM Cuppen. De andre løb i Le Mans Series bliver kørt på Spa-Francorchamps banen i Belgien, Imola i Italien og Silverstone i England.

Dermed overtager Estoril i hvert fald i 2011 et løb fra den anden og nyeste bane i Portugal - Portimão - der ellers har lagt asfalt til løb i Le Mans Series i de to seneste sæsoner.

Dons

Læs mere om:
  • Estoril
  • Portimão
  •