Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Vinderholdene i Danmarksmesterskabet i rally

DM Rally 
09/12/10 

- blev hyldet hos Peugeot Danmark
I det forgangne år har det været på alt lige fra afspærrede offentlige veje med knastørt asfaltunderlag til mudrede skovveje, at de to mandskaber fra Peugeot Sport Dealer Team DK har kæmpet om årets Danmarksmesterskab i rally i den prestigefyldte firhjulstrækkerklasse. Og mandskaberne har gjort det godt.
 

Karl-Åge Jensen og Freddy Pedersen fra henholdsvis Viborg og Bjerringbro sluttede sæsonen med Danmarksmesterskabet – deres første fælles titel, men deres personlige nummer otte og seks – mens Christian Jensen og Søren Tøndborg fra Ans og Kjellerup med sejre i to af årets fem løb slog deres navn fast som de to seneste sæsoners mest vindende rallyhold herhjemme.

Forleden var det dog Peugeot Danmarks flotte showroom på Ringvejen i Glostrup, at en af de lynhurtige Peugeot 207 Super 2000-racere rullede ind i. Her blev årets to bedste hold i Danmarksmesterskabet nemlig hyldet af Peugeot Danmark.


Peugeot Danmarks PR-informationschef Janne Bock lykønsker Peugeot Sport Dealer Team DK’s dygtige rallymandskaber: fra venstre Søren Tøndborg, Christian Jensen og de to Danmarksmestre, Freddy Pedersen og Karl-Åge Jensen.
(Foto: Peugeot Sport Dealer Team DK)

”Jeg vil gerne sige tillykke til Karl-Åge og Freddy for det flotte Danmarksmesterskab,” sagde Peugeot Danmarks PR-informationschef Janne Bock i sin tale til de to rallymandskaber. Årets Danmarksmester benyttede også lejligheden til at takke for den forgangne sæson, der var hans 25. og sidste som aktiv kører i rallysporten.

”Jeg vil gerne have lov til at sige tak til Peugeot, til min co-driver Freddy og til hele teamet omkring mig,” sagde Karl-Åge Jensen i sin takketale. ”Jeg vil gerne sige speciel tak til vores trofaste chefmekaniker Ernst Bisgaard, der har fulgt mig i 25 år, men også til vores mine to andre mekanikere, som jeg har arbejdet sammen med i 22 og 21 år.”


Medalje, laurbærkrans og laurbærkrans. Der var masser af synlige beviser på Karl-Åge Jensens og Freddy Pedersens Danmarksmesterskab i rally.
(Foto: Peugeot Sport Dealer Team DK)

Selv om Karl-Åge Jensen har kørt sit sidste rally og vundet sit sidste Danmarksmesterskab, kunne han fortælle overfor forsamlingen, at han ikke er færdig med dansk rallysport. Snarere tværtimod.

”Jeg vil ikke bare sætte mig over i et hjørne, blive gammel og sur og sige, at rally var meget bedre i gamle dage,” sagde Karl-Åge Jensen. ”Jeg har indgået en treårig aftale med Dansk Automobil Sports Union om at blive promotor for dansk rallysport, og jeg har mange ideer til, hvordan vi skal arbejde på at udvikle sporten.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Freddy Pedersen
 • Karl-Åge Jensen
 • Søren Tøndborg
 • Peugeot Sport Dealer Team
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS