Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Karthikeyan maner til besindelse

Formel 1 
09/12/10 

Indiens første Formel 1 kører Narain Karthikeyan har været på besøg hos Force India teamets hovedkvarter ved Silverstone i England.
Her testede den nu 33 årige Narain Karthikeyan i teamets Formel 1 simulator, og det har straks sat gang i rygterne om at han er kandidat til en plads i teamet i 2011, men han maner til besindelse!
 

Narain Karthikeyan startede sin Formel 1 karriere tilbage i 2005, hvor han kørte for Jordan teamet - det team der nu er blevet til Force India, så han er bekendt med folkene og teamet.


Narain Karthikeyan i Jordan raceren tilbage i 2005.
(Foto: Bridgestone)

Narain Karthikeyan oplyser at det er rigtigt at han prøvede Force India's Formel 1 simulator i sidste måned, men derudover er han ikke særlig meddelsom:
"Jeg prøvede simulatoren, og det var alt hvad der skete, og jeg har ingen yderligere kommentarer til det. Jeg syntes at hellere I skulle spørge Vijay Mallya om mine resultater og min performance!"

I 2011 skal Indien afholde sit første Formel 1 Grand Prix løb, hvilket også er med til at sætte gang i rygterne om den tidligere indiske Formel 1 kører:
"Jeg ser frem til løbet, enhver kører drømmer jo om være med i det første løb i sit hjemland" - udtaler Narain Karthikeyan, der lige nu er i gang med en karriere i den amerikanske NASCAR serie.
"Jeg ser mig selv i NASCAR et stykke tid, forlader jeg NASCAR, bliver det ikke let at vende tilbage igen!" - slutter Narain Karthikeyan.

Udover Narain Karthikeyan, der nævnes at kunne bidrage med 8 millioner sponsor dollars til Force India teamet hvis han får en plads, står også Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Paul di Resta og Nicolas Hülkenberg på spring.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Narain Karthikeyan
  • Nicolas Hülkenberg
  • Paul Di Resta
  • Vitantonio Liuzzi
  •