Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Jet Black Racing - nyt team med spændende mål

24H Series 
07/12/10 

Den amerikanske heavy-metal guitarist Dan Fastuca har i samarbejde med danske partnere etableret Touring Car raceteamet "Jet Black Racing" til at konkurrere i langdistanceløb løb i hele verden.
 

"Som holdejer vil mit fokus være på forretningsdelen, så teamet gør hvad de gør bedst, hvilket er at vinde løb.", iger Dan Fastuca og fortsætter: "Vi har samlet et team af folk der har stort engagement og en passion for racingsporten der er kolossal, og udødelig. For dem er racing en livsstil. De spiser, drikker og sover væddeløb alle årets dage. Jeg er stor fan af den danske kultur hvor den nationale stolthed er altafgørende, og væddeløb er dybt vævet ind i deres kulturelle liv. Denne gnist kan ses i vores kørere, hvoraf de fleste har kunnet konkurrere allerede inden de blev ti år!"

Jet Black Racing vil deltage i 10 til 15 løb i løbet af 2011 sæsonen, bl.a. 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn samt 24-timers løb på både Silverstone og Nürburgring. Holdets første bil, en Renault Clio III, er nu på vej fra Danmark til Mellemøsten, hvor den skal konkurrere i 2011 24H løbet i Dubai der finder sted 13-15 januar. Bilen er en del af A2 klassen, som er den største gruppe af biler til dette løb.


(Foto: Jet Black Racing)

Fastuca fortsætter:
"Opbygningen af JBR som et solidt brand indenfor racing har højeste prioritet. Dette er et meget anderledes form for raceteam! Fundamentet teamet vil blive bygget op omkring det enorme potentiale de enkelte medlemmer besidder, og samtidig vil det også omfatte elementer som aldrig før set indenfor racing: Nemlig at en fusion af racing og rock’n’roll har fundet sted.

Da etableringen af teamet et sket så tæt på løbet i Dubai's logistiske deadlines, er den endelige dekoration af bilen ikke helt færdig. Men når den er færdig vil vores unikke tilgang, som vi gerne kalder "Race – N - Roll", være oplagt ved første øjekast.
Dette team vil ikke være omgivet af de ekstremt følsomme, konservative, og efter min mening kedelige udfoldelser jeg har oplevet andre steder i sporten. Vi vil ikke være fanget af de traditionelle byrder af politisk korrekthed. Vi vil ikke være teamet der former personerne i dette team. Enten passer man ind i teamet eller også gør man ikke!

Missionen for alle medlemmer af Jet Black Racing og dets er sponsorer er at vinde løb, og samtidig at have det sjovt mens vi gør det! Vores håb er at give et element af sjov og underholdning til race-fans udover hvad de er vant til. Vi vil give dem et sted hvor de kan føle sig hjemme, og vide at de er en del af vores team! Vi vil ikke lægge skjul på, at vores chauffører lever hvad de fleste ville se som en rockstar-livsstil uden for banen. Det er hvad det er indtil at vores sejr/tabs liste afspejler et behov for forandring... Sådan er dét, og der vil være mange som vil se dette som uprofessionelt ... Jeg ser det som opskriften på succes.

Tag ikke fejl, rock’n’roll-attituden var allerede voldsomt eksisterede i personligheden på teammedlemmerne før mit første møde dem. Jeg ønsker blot at give dem et sted hvor de kan gøre hvad de elsker at gøre, og mulighed for at være sig selv imens at de gøre det!
Vores langsigtede planer omfatter at køre en GT bil på 24 timer af Le Mans og eventuelt komme ind i ALMS. Dette kræver selvfølgelig en masse støtte fra teamsponsorer og partnere, samt stærke resultater i vores sæsoner fremover. Når dette er sagt, er jeg sikker på at vi i sidste ende vil nå vores mål."

Jet Black Racing vil være baseret i Danmark og vil have danske chauffører og teknisk personale i sit line up.

"Jeg ser frem til at min rejse til Dubai, hvor jeg vil være en del af dette fantastiske team og støtte dem i deres første løb for Jet Black Racing! Hvor det "nye udtryk for magt og aggression" begynder sin rejse! Race - N - Roll!!

Jet Black Racing


Læs mere om:
  • Jet Black Racing
  • Dubai
  • 14/01/11 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS