Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Rally Challenge

Petter Solberg til start i Monte Carlo Rally 2011

IRC 
07/12/10 

Petter Solberg blev kontakt af Olivier Quesnel, chef for både Citroen Racing og Peugeot Sport, om han ville køre IRC rallyet i Monte Carlo i en Peugeot 207 Super 2000.
Petter Solberg udtaler at: "Jeg var meget overrasket, da Olivier Quesnel, direktør for Citroën Racing og Peugeot Sport, kontaktede mig og spurgte om jeg ville være en gæstekøre for 2011 IRC Rally Monte Carlo til januar."
 


(Foto: Petter Solberg World Rally Team)
(Foto: Petter Solberg World Rally Team)

"Selvfølgelig accepterede jeg! Peugeot Sport indsætter bilen, og de ønskede at ansætte mig til denne begivenhed, for at sikre et godt resultat for holdet. Som for mig, betyder flere konkurrencedygtige kilometer i en rallybil og en ny oplevelse, da jeg ikke har deltaget i et IRC løb før. Der er også direkte dækning af nogle af de etaper, der vil være spændende. Jeg har ingen planer om en fremtid i IRC. Min plan er stadig at være i WRC, og kæmpe for mesterskabet i 2011" - siger Petter Solberg.

Per Flemming Rasmussen
Rasmotorsport.com

Læs mere om:
  • Petter Solberg
  •  
     

    Intercontinental Rally Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: