Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Stureson igen alene i IPS Motorsport

STCC 
07/12/10 

I 2010 sæsonen husede og servicerede IPS Motorsport to biler i deres pittelt, dels Johan Stureson selv med sin BMW 320si racer som han deltog med i både Swedish Touring Car Championship og Scandinavian Touring Car Cup, og dels en Porsche Carrera Cup racer til Fredrik Larsson.
Til 2011 sæsonen bliver Johan Stureson igen alene i pitteltet, da Fredrik Larsson har valgt at stoppe sin motorsportskarriere.
 

Fredrik Larsson deltog to sæsoner i den svenske Porsche Carrera Cup, hvor han konstant var med i den bedre del af feltet.

Hos IPS Motorsport har man ikke umiddelbart nogle planer om at tage en anden kører ind i teamet:
"Vi har bestemt os for at lægge al energien i en bil. Det sparer arbejde i teamet, og gør det mere roligt for os alle" - udtaler Johan Stureson - "rent sportsligt kommer det ikke til at påvirke noget. Det bliver helt som sædvanligt."


Johan Stureson på Jyllands-Ringen i sin BMW 320si racer.

Johan Stureson der gennem mange sæsoner har deltaget med Peugeot biler i Swedish Touring Car Championship, skiftede op til 2010 sæsonen over til BMW, og det var ikke noget let skifte for ham og IPS Motorsport teamet.
Sæsonen begyndte flot med en fornem placering i Scandinavian Touring Car Cup på Jyllands-Ringen, men siden gik det næsten kun ned af bakke med resultaterne, med det resultat at han sluttede Swedish Touring Car Championship på 10. pladsen.

I øjeblikket er Johan Stureson ved at arbejde på det økonomiske grundlag for 2011 sæsonen, og oplyser i den forbindelse:
"Vores sponsorere på nuværende tidspunkt. De gamle er tilfredse, og så må vi se hvad vi ellers kan finde."

Desuden er der planlagt en fuld gennemgang af BMW raceren, inden Johan Stureson i 2011 skal starte i det nye Scandinavian Touring Car Championship.
"Det arbejde er vi ikke begyndt på endnu. Vi påbegynder udviklingen på bilen lige efter nytår" - slutter Johan Stureson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Johan Stureson
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •