Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

David Coulthard vil gerne have et år mere i DTM

DTM 
04/12/10 

DTMDavid Coulthard har i denne sæson kørt i den tyske DTM serie og har vel egentligt oplevet nøjagtig det samme som andre tidligere topkørere der har forsøgt sig i serien.
Man skulle helt hen til årets sidste løb før der kom points på kontoen. De dårlige resultater har dog ikke fået skotten til at opgive håbet om en sæson mere i serien. Der satses på en sæson mere.
 

David Coulthard har ligesom flere andre store stjerner ikke haft nogen succes i DTM serien. Et sølle points blev det til - hentet i årets sidste løb der blev kørt i Shanghai.


David Coulthard foran sin 2010 racer
(Foto: Natascha Theisen)

Det har selvfølgeligt ikke været nemt at omstille sig, ligesom andre kørere også har haft deres problemer med det. Allerede i august måned gav David Coulthard dog udtryk for at han godt kunne tænke sig at forsætte et år mere i serien. Og umiddelbart ser det ud til at han er tæt på at få sikret sig et sæde til næste sæson.

"Efter en sæsonstart hvor jeg først og fremmest tænkte på at hvad i alverden laver jeg egentlig her, så følte jeg mig mere og mere hjemme i bilen som sæsonen skred frem. Efter halvdelen af sæsonen var kørt, var og er jeg overbevidst om at jeg gerne vil køre en sæson mere."


David Coulthard håber på en sæson mere i DTM
(Foto: Natascha Theisen)

"Jeg har også meldt ud at jeg har haft min karriere, hvilken de fleste ved, var i Formel 1. Jeg vil gerne forsætte i DTM og det ser ud til at kan lade sig gøre. Jeg vil dog ikke stille krav om at få den bedste bil. den tilkommer de unge kørere som er på vej frem i deres karriere. Men kører i DTM i næste sæson, det vil jeg gerne."

Dons

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS