Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toro Rosso afviser tvivl

Formel 1 
03/12/10 

For få uger siden offentliggjorde Scuderia Toro Rosso deres kørersammensætning til 2011 sæsonen. Om det ikke er nået frem til FIA eller hvad der er sket, vides ikke.
I hvert fald kan man læse i den offentliggørelse af kørere og teams som FIA offentliggørelse udsendte i mandags at Scuderia Toro Rossos kørere ikke er bekræftet og står anført som TBA.
 

Har FIA ikke læst på lektien, har Toro Rosso teamet ikke fremsendt kørernes oplysninger, eller er der en anden kommunikationsbrist? Det vides ikke.

Da FIA forleden udsendte deres foreløbige deltagerliste for 2011 sæsonen, stod der ud for Toro Rosso teamet ingen kørere anført. Det holder ikke helt stik med den pressemeddelelse som Toro Rosso teamet selv har udsendt vedrørende deres kører. Her hedder det nemlig at begge kørere forsætter i teamet også i 2011 sæsonen. Det blev yderligere slået fast da man senere offentliggjorde at Daniel Ricciardo er ansat som test- og reservekører.

Hos Scuderia Toro Rosso forstår man ikke helt den liste som FIA har sendt ud og henholder sig til teamets egne officielt udsendte pressemeddelelser vedrørende deres kørere.

Dons

Læs mere om:
  • Daniel Ricciardo
  • Jaime Alguersuari
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •