Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Newman/Haas vil teste to kørere

IndyCar
Series  

03/12/10 

Ved den officielle IndyCar Series test den 13. og 14. december på Sebring International Raceway, vil Newman/Haas Racing teamet teste med måde en tidligere og en helt ny kører.
I anden halvdel af 2005 Champ Car World Series mesterskabet kørte Oriol Servia for Newman/Haas Racing teamet, og nu vender han altså tilbage til teamet igen i forbindelse med testen på Sebring banen.
 

Mens Oriol Servia fra Spanien kørte for Newman/Haas Racing teamet tilbage i 2005, vandt han løbet i Montreal - hans eneste sejr i en amerikansk formel klasse til dato.

Den anden kører der skal deltage i testen for Newman/Haas Racing teamet er canadieren James Hinchcliffe som i år lå med helt fremme i Indy Lights mesterskabet sæsonen igennem, og han sluttede da også på anden pladsen.

Newman/Haas Racing teamet betegner testen som en del af forberedelsen til 2011 sæsonen, men oplyser ikke om der er skrevet kontrakter med det to kørere.

I 2010 deltog Newman/Haas Racing teamet i IndyCar Series mesterskabet med en bil, der hele året blev kørt af japaneren Hideki Mutoh.
Derudover kørte amerikaneren Graham Rahal teamets anden racer i udvalgte løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Graham Rahal
  • Hideki Mutoh
  • James Hinchcliffe
  • Oriol Servia
  • Newman/Haas Racing
  •