Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Mark Webber er en Ferrari kører"

Formel 1 
03/12/10 

- hvis man skal tro Bernie Ecclestone
Ifølge Bernie Ecclestone så var det oplagt at Sebastian Vettel skulle blive verdensmester, hvis ikke nu så på et senere tidspunkt. "For han er jo god, er han ikke?"
Han mener også at Mark Webber kunne have været verdensmester allerede hvis han havde været hos et andet team, med en bedre bil tidligere i hans karriere.
Bernie Ecclestone mener at Mark Webber er en typisk Ferrari kører som 'den gamle mand' ville have kunnet li'.
 

Når Bernie Ecclestone siger 'den gamle mand' mener han selvfølgelig Ferrari grundlæggeren Enzo Ferrari. Bernie Ecclestone ser mange lighedspunkter i Mark Webber med den type af kørere som Enzo Ferrari godt kunne li'. Sådan lidt atypisk og også lidt fanden i voldsk til tider.

Den tid er dog forlængst forbi, nu er Ferrari teamet mere strømlinet som de fleste andre teams er det. Om Mark Webber så nogensinde opnår at blive Ferrari kører, er dog nok tvivlsomt. Fødselsattesten er ikke så ny mere.


Mark Webber kunne være en af Enzos drenge tidligere
(Foto: Red Bull/Getty Images)

Bernie Ecclestone er ikke synderligt begejstrejtet over at se Michael Schumacher tilbage i Formel 1, omend han dog under ham at vinde løb igen. Derimod ser han Schumachers kollega, Nico Rosberg, som den måske bedste kører i feltet i øjeblikket. Mercedes kørerne har dog lidt under en knap så god bil i denne sæson. Til gengæld kunne Bernie Ecclestone godt tænke sig at se Mercedes kørerne i en Red Bull Racing bil. For Bernie Ecclestones vedkommende er han ikke i tvivl om at Michael Schumacher stadig har et stort potentiale, men hvad med Nico Rosberg?
"Han kunne godt gå hen og køre fra dem alle i den nuværende Red Bull Racing bil."


En tidligere og en kommende stjerne ifølge Bernie Ecclestone
(Foto: Mercedes GP)

Det bliver dog aldrig opklaret. Bernie Ecclestone ser dog stadig Nico Rosberg som en af Formel 1 sportens helt store stjerner.

Dons

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Sebastian Vettel
  •