Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Thompson i Volvo?

STCC 
01/12/10 

Ifølge STCC's hjemmeside samt det engelske blad Autosport er englænderen James Thompson, som vi i flere år har været vant til at se i Hartmann Honda Racing teamet, nu måske på vej til at skulle køre Volvo i den nye Scandinavian Touring Car Championship klasse i 2011 sammen med Polestar Racing.
 

Både James Thompson og Polestar Racings teamchef Christian Dahl indrømmer at der er interesse for konstellationen:
"Christian og jeg har haft givtige forhandlinger, og vi fungerer godt sammen" - har James Thompson udtalt til Autosport.

Kommer James Thompson over og køre i en af de hurtige Volvo racere, vil han helt klart være blandt favoritterne til at vinde mesterskabet i 2011.


Bliver det her James Thompson's nye arbejdsplads.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bliver det en realitet kommer han i konkurrence med en af sine tidligere rivaler fra British Touring Car Championship, nemlig svenskeren Rickard Rydell, en kører som han også har kæmpet mod i World Touring Car Championship.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Rickard Rydell
  • Hartmann Racing
  • Polestar Racing Group
  •