Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

To russere i Formel 1 i næste sæson?

Formel 1 
29/11/10 

Vitaly Petrov har kørt for Renault teamet i denne sæson i Formel 1 og skal man tro på de seneste rygter, får han lov til at beholde sit sæde. Det er dog endnu ikke bekræftet.
Men en anden russer kan meget vel være på vej til det fornemme selskab. Mikhail Aleshin som i år vandt World Series of Renault, leder i øjeblikket efter de sidste penge for at sikre sig et sæde.
 

Mikhail Aleshin kan meget vel blive næste russer i Formel 1. Blandt andet som vinder af WSR serien i år, var han med hos Renault da der fornylig blev testet i Abu Dhabi. Der er dog endnu ikke kommet noget mere konkret af ud af testen.


Mikhail Aleshin
(Foto: Renault Sport Media)

Men han har som alle andre kørere et ønske om at køre i Formel 1 og med udsigten til et russisk Formel 1 Grand Prix, bliver der ganske givet arbejdet bag kulisserne på at finde et sæde til Mikhail Aleshin. Han har foreløbigt været sponsoreret af to russiske firmaer, oliefirmaet Gazprom og dækfirmaet Cordiant.

Om det lykkedes at finde sponsorkroner nok til et sæde må vi afvente og se. Selv er Mikhail Aleshin meget forsigtig i sine udtalelser og vil helst ikke udtale sig om sine muligheder i det hele taget. Faktisk siger han at han af sit management ikke må udtale sig om Formel 1 planerne.

Dons

Læs mere om:
  • Mikhail Aleshin
  •