Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Det bliver et godt år for Alguersuari"

Formel 1 
26/11/10 

Det er hvad Franz Tost, teamchef hos Toro Rosso, forudsiger for den ene af hans kørere. Begge kørere har som bekendt fået genvalg til 2011 sæsonen, men Franz Tost ser umiddelbart den største fremtid hos Jaime Alguersuari.
Jaime Alguersuari blev hentet fra World Series of Renault i 2009 da Toro Rosso lod Sebastien Bourdais få tidlig fyraften.
 

Scuderia Toro Rosso har ikke haft så god en 2010 sæson som håbet. Alligevel er Franz Tost for så vidt tilfreds med kørernes indsats og mest med Jaime Alguersuari. Han blev i 2009 sæsonen hentet som erstatning for Sebastien Bourdais der afskediget før tid.

Jaime Alguersuari har vel egentlig også gjort det godt. Omend det sommetider er lykkedes for ham at holde lidt for meget i vejen for andre kørere, så har han til gengæld også lavet gode præstationer. Franz Tost nævner flere episoder hvor han har været positivt overrasket over Jaime Alguersuari.


Jaime Alguersuari
(Foto: Toro Rosso Media)

Men Franz Tost maner også til besindighed. Der bliver holdt øje med de to kørere for som Franz Tost siger, så ved man aldrig hvad der sker i Formel 1. På sidelinien står australieren Daniel Ricciardo klar. Han kørte en imponerende test for Red Bull Racing i Abu Dhabi i sidste uge. Han står på spring for at komme ind i varmen enten hos Red Bull Racing eller hos juniorteamet Toro Rosso.

Franz Tost er derimod ikke særlig imponeret over Sebastien Buemi.
"Han startede 2010 sæsonen rigtig godt, men kunne ikke formå at blive i den gode rytme."

Med Franz Tosts udtalelser og som bliver understøttet af dr. Helmut Marko fra Red Bull Racing, så skal ingen af kørerne dog vide sig helt sikker hos teamet.
"Første og største mål er at få udviklet en god bil, så må kørerne følge med udviklingen."

Dons

Læs mere om:
  • Daniel Ricciardo
  • Jaime Alguersuari
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •