Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvad bliver Sauber teamets nye navn?

Formel 1 
25/11/10 

En større gættekonkurrence i medierne er så småt ved at udvikle sig, for hvad bliver Sauber teamets nye navn?
BMW navnet som bibeholdt sæsonen igennem, forsvinder med udgangen af i år. BMW navnet kunne ikke umiddelbart fjernes af kommercielle årsager.
Sauber teamet har dog fået godkendt at man ændrer navnet til 2011 af FIA.
 

Hvad skal Sauber teamet hedde efter denne sæson? I år har teamet været benævnt som BMW-Sauber F1 Team, men BMW navnet forsvinder efter at alle rettigheder og indtjeningsmuligheder og tilhørende aftaler, forsvinder ved årsskiftet.


BMWs racerfarver forsvinder i næste sæson fra Sauber bilerne, men hvad bliver det nye navn?
(Foto: Williams Media)

Mange medier gætter på at Sauber teamet kommer til at hedde 'Sauber F1 Team'. I øjeblikket står der 'Sauber Motorsport AG' på de pressemeddelelser der kommer ud fra Hinwill, men det navn ændres ganske givet. En eventuel storsponsor vil ganske givet have sit navn indføjet i teamnavnet så længe sponsoratet pågår.

Vi andre kan kun gætte med og så se hvad det endelige resultat bliver. Peter Sauber har måske noget i baghånden vi ikke ved.

Dons

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  • Sauber
  • Sauber Motorsport
  •