Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Guillaume Moreau forsætter hos OAK Racing

Le Mans 
26/11/10 

Le MansGuillaume Moreau og OAK Racing er blevet enige om en kontraktforlængelse så Guillaume Moreau også i 2011 skal køre for teamet.
Samtidigt annoncerer OAK Racing at man i næste sæson vil deltage i Le Mans, Le Mans Series og i den nye Internationale Le Mans Cup. Guillaume Moreau og teamets endnu ikke annoncerede andre kørere, får dermed nok af kørsler.
 

Guillaume Moreau har haft en rigtig god 2010 sæson med fire podieplaceringer i seks løb inklusive 24 timers Le Mans løbet. OAK Racing vil i 2011 deltage i LMP1 klassen og vil køre med én Pescarolo racer.

Forberedelserne for teamet er allerede godt i gang. Fornylig kørte teamet en test på Portimao banen i Portugal, hvor man blandt andet kørte dæktest på Dunlop dækkene man vil anvende i næste sæson. Og også her var Guillaume Moreau med.

Den administrerende direktør for OAK Racing, François Sicard, fortæller at Guillaume Moreau var en utrolig aktiv medspiller i testen, og man fik rigtig mange gode data med hjem fra testen.

Nu vil teamet arbejde videre med forberedelserne af bilen, samtidig med at man også undersøger markedet for potentielle kørere til teamets indsats i 2011 sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Guillaume Moreau
  • Oak Racing
  •