Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Stefano Coletti i GP2 i 2011 for Trident Racing

Grand Prix 2 
23/11/10 

Trident Racing har skrevet kontrakt med Stefano Coletti fra Monaco. Dermed rykker Stefan Coletti et trin op af stigen i næste sæson, hvor han skal deltage i GP2 Asia og GP2 hovedserien for Trident Racing.
Stefano Coletti kørte en test for Trident teamet fornylig på Paul Ricard banen i Frankrig og med godt resultat. Her kørte han både den gamle og den nye GP2 racer.
 

Stefano Coletti fra Monaco ved hvad han skal i 2011 sæsonen. Den står på GP2 race både i GP2 Asia serien og i den europæiske hovedserie. Stefano Coletti har netop skrevet kontrakt med Trident Racing for hvem han fornylig kørte en test for på Paul Ricard banen i Frankrig.

Efter en sæson hvor Stefano Coletti både har kørt i Formel Renault 3,5, Auto GP og i GP3, så fik han chancen hos Trident Racing for en GP2 test. I testen fik han muligheden for at køre både den gamle GP2 racer der ved sæsonafslutningen blev sendt på pension, og den nye racer som serien anvender fra og med 2011 sæsonen.

Ved testen bemærkede han blandt andet at den nye racer har mere greb i forhjulene i svingene samt at tophastigheden synes at være større. Stefano Coletti fik også lejlighed til at prøve de nye Pirelli dæk som GP2 serien bruger fra og med 2011 sæsonen. Han fik dog kun lov til at bruge et sæt, og udfra det syntes han at dækket virker meget stabilt og holdbart.

Fokus bliver nu sammen med teamet at få tilrettelagt 2011 sæsonen, som han håber på bliver en succesrig oplevelse. Drømmen er som hos alle racerkørere, at komme i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Stefano Coletti
  • Trident Racing
  •