Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Er det chancen for Kevin Magnussen?

Formel 1 
23/11/10 

McLaren og ISS Group har indgået et tre-årigt partnerskab. Dermed har det dansk baserede selskab fået foden indenfor hos et af de store teams i Formel 1.
Det forlyder endnu ikke rigtig hvad aftalen indebærer, men partner med McLaren, kunne man jo gå hen og håbe på at dette åbner op for en mulighed for at eksempelvis Kevin Magnussen kan komme i betragtning hos McLaren.
 

Jan Magnussen var ansat hos McLaren, og måske kan sønnen Kevin være på vej. Sagen er den at McLaren og det dansk baserede firma ISS Group har indgået et partnerskab gældende i 3 år. Om det kan få positiv betydning for Kevin Magnussen er endnu mere end almindeligt meget uvist.


ISS's CEO Henrik Andersen sammen med Martin Whitmarsh
(Foto: McLaren)

I pressemeddelsen fra McLaren er der ingen deltajer om hvad samarbejdet skal gå ud på, andet end at man vil udnytte hinandens resurser. Og det kan jo være mange ting.

Man må dog håbe på at et dansk firma med foden indenfor i et af de helt store Formel 1 teams, kan bane vejen for en dansk kører, og forest i køen står vel Kevin Magnussen.

Dons

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • McLaren Formula 1
  •