Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Grand Prix 2 siger også farvel til Bridgestone

Grand Prix 2 
23/11/10 

Siden Grand Prix 2 serien overtog Formel 3000 klassens rolle som andenviolin i Formel 1 Grand Prix weekenderne i 2005, har det sorte guld været leveret af Bridgestone der også leverede dækkene til Formel 1 til og med i år.
Den forpligtigelse overtager Pirelli der dermed kommer til at levere til tre Formel 1 klasser i det nye år. Udover Formel 1 og Grand Prix 2, skal også Grand Prix 3 køre på Pirelli dæk.
 

Efter at Bridgestone har leveret dæk til GP 2 klassen siden 2005, tager dækfabrikken nu også afsked med denne klasse, hvor leverancen i stedet overgår til Pirelli der dermed skal levere dæk til Formel 1, Grand Prix 2 og også Grand Prix 3 som man allerede har leveret til i år.

Fem af de seks vindere der har været i GP 2 klassen er allerede nået videre til Formel 1, mens det endnu er uafklaret om dette års vinder, Pastor Maldonado, når at rykke op i 2011. Derudover er der en lang stribe der af kørere der har været inde omkring Formel 1.

Hos Bridgestone har man været utrolig glade for samarbejdet med GP2 arrangørerne, som man fra Bridgestones side roser for at have et utroligt engagement for klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Pastor Maldonado
  •