Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Fra Grand Prix 2 til IndyCar Series

IndyCar
Series  

23/11/10 

Det forlyder nu at den 27 årige kinesisk-hollænder Ho-Pin Tung der denne sæson kørte for DAMS i Grand Prix 2 serien, klassen lige under Formel 1, er på vej over Atlanten for måske at deltage i IndyCar Series i 2011 sæsonen.
Ho-Pin Tung har allerede kørt en test for Alex Tagliani's team Fazzt Race Team, der ligesom IndyCar Series mesterskabet som helhed, er sponsoreret af Fazzt. Og efter testen der foregik på Sebring banen i Florida, var der tilfredshed fra begge sider.
 

"Set fra et organisatorisk synspunkt, ønsker vi at have et samarbejde og indsætte en tredje bil i teamet" - udtaler Alex Tagliani - "og hvis det kommercielt giver mening at gennemføre, så er det jo en 'win-win' situation. Vi får yderligere en kører at arbejde med, det hjælper med til at gøre teamet stærkere. Ho-Pin Tung er en sympatisk og hurtigt fyr, jeg tror, han vil kunne tilføje en del til både IndyCar Series og vores team."

"Det hele er meget nyt for mig, og meget forskelligt i forhold til Europa" - tilføjer Ho-Pin Tung, der er født og opvokset i Holland, men som deltager i løbene på en kinesisk licens.
"Banerne i IndyCars Series er alle meget forskellige, og det kræver en hel del af tilvænning. Bilen er bare en racerbil. Den har fire hjul og et rat, og du er nødt til at forsøge at være så hurtig som du kan - men jeg var imponeret over, hvordan den var at håndtere, og den var behageligt at køre" - slutter Ho-Pin Tung.

Den endelige kontrakt er endnu ikke underskrevet/bekræftet, så vi må vente lidt endnu med at vid om Ho-Pin Tung skifer over til IndyCar Series.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alex Tagliani
  • Ho-Pin Tung
  • FAZZT Race Team
  •