WTCC
21/11/10

Michel Nykjær nummer 11
Kristian Poulsen udgik

Den danske BMW 320si kører Kristian Poulsen startede fra pole position i årets sidste World Touring Car Championship løb, der blev kørt i Macau.
Desværre kunne han ikke udnytte denne pole position til en sejr, da han udgik af løbet efter fire ud af de 10 omgange løbet strakte sig over.
Istedet gik top placeringerne til de to hurtigt kørende SEAT Leon TDI kørere Norbert Michelisz og Gabriele Tarquini - de to krydsede målstregen med blot 1,193 sekund mellem sig.

De to SEAT'er var dog tæt fulgt af Chevrolet Cruze køreren Robert Huff, der kom i mål kun 1,543 sekund bag vindende Michelisz, men tilgengæld mere end ni sekunder foran teamkollega Yvan Muller på 4. pladsen.

På 5. pladsen kom den bedst placerede BMW 320si kører, det var Augusto Farfus Jr.

Michel Nykjær der startede løbet bagerst i feltet, efter at være udgået på første omgang i det foregående løb, var flyvende på gaderne i Macau, og han kæmpede sig helt i løbet af de 10 omgange op på 11. pladsen.

Vinder af privat cup klassen blev Sergio Hernandez, der placerede sin BMW på en generel 9, plads,

25 20 P Darryl O'Young Chevrolet Lacetti DNF 0

Løbets hurtigste omgangstid blev sat af Chevrolet Cruze køreren Robert Huff der på 9. omgang satte tiden 2:32,766 der gav ham en gennemsnitsfart på 144,220 km/t.
Blandt privat cup deltagerne var det Sergio Hernandez der i sin BMW 320si satte den bedste tid, den blev sat på 6. omgang og tiden lød på 2:35,040, hvilket svarer til en gennemsnitsfart på 142,100 km/t.