Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Petrov tæt på forlængelse

Formel 1 
19/11/10 

Den russiske Formel 1-kører Vitaly Petrov er meget tæt på at fortsætte yderligere en sæson hos Renault. Russeren har mange penge med sig - og har fra tid til anden leveret gode præstationer.
 

Senest kom han i fokus da han var under massivt pres fra Fernando Alonso som forsøgte at gennemføre en overhaling. Russeren holdt fast i sin 6. plads og sluttede lige efter sin langt mere erfarne holdkammerat, Robert Kubica.

Og netop præstationer i Abu Dhabi har gjort Renault mere interesseret i at beholde ham, også selvom han nok i løbet af denne sæson har været dyr i drift efter at have lavet nogle store fejl. "Hans præstation i Abu Dhabi tæller positivt. Men vi skal stadig sætte os ned og jeg vil gerne være helt sikker og tænke det igennem. Der er stadig nogle frustrationer, men vi skal vurdere den samlede oplevelse og jeg må sige at Abu Dhabi var positivt," siger teamchef Eric Boullier der yderligere siger at flere kørere måske står på listen - men at Petrov har de bedste kort på hånden. Så det ser ud til at blive til en kontraktforlængelse.

Benji

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •