Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota afbryder al kontakt med Hispania Racing

Formel 1 
17/11/10 

Toyota Motorsport Gmbh har udsendt en officiel meddelelse om at man har afbrudt al kontakt med Hispania Racing Team.
Toyota Motorsport Gmbh meddeler også at man ikke vil genoptage forbindelsen.
Hos Hispania Racing Team er man - i hvert fald udad til - totalt uforstående over meddelelsen.
 

På rygtebørsen har Hispania Racing Team været sat i forbindelse med Toyota Motorsport Gmbh i Köln om en hel eller delvis overtagelse af det nedlagte Formel 1 teamet.

Det bliver ikke til noget nu efter at Toyota Motorsport Gmbh har udsendt meddelelse om at man har afbrudt al kontakt med Hispania Racing Team, ligesom man også meddeler at man ikke vil genoptage forhandlingerne og forbindelsen. Årsagen er angiveligt manglende betalinger.

Det betyder at TMG bevarer alle rettigheder til den nuværende racer som dog aldrig er kommet ud at køre. TMG kan dermed også åbne op for aftaler, tekniske support og så videre til anden side, såfremt den situation opstår.

TMG beklager at Hispanis Racing Team har ikke har overholdt de kontraktlige aftaler der var indgået og at man nu vil opsøge enhver mulighed for på tilfredsstillende vis at få afsluttet de kontraktlige disputser som er opstået.

Den første udmelding fra Hispania Racing Team er fuld af forundring og overraskelse over TMGs bekendtgørelse af bruddet. Man vil hos Hispania Racing Team nu forsøge at få fuld klarhed over meddelelsens indhold og konsekvenser.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • Panasonic Toyota Racing
  •