Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barrichello forsætter hos Williams

Formel 1 
16/11/10 

Rubens Barrichello forsætter hos Williams teamet også i næste sæson og kommer dermed til at køre sin sæson nummer 19 i Formel 1.
Det var da også ventet at Rubens Barrichello ville forsætte hos teamet, især efter de udtalelser han kom med lige efter sæsonfinalen i Abu Dhabi i weekenden.
Nu har teamet så selv bekræftet at deres brasilianske kører forsætter i teamet.
 

Rubens Barrichello har vel egentligt gjort det godt for Williams, som så absolut har været det bedste team med Cosworth motorerne. Selv har Rubens Barrichello præsteret at køre sig i top 10 i kvalifikationen 13 gange i løbet af sæsonen. 10 gange har han fået points med fra Grand Prixerne. Sammen med Nico Hülkenberg har han samlet points nok til at Williams er sluttet som det sjettebedste team i 2010 sæsonen.


Rubens Barrichello får et år mere hos Williams
(Foto: Williams F1)

Kontrakten med Williams teamet er på et år og hos Williams teamet er man glad for at man er blevet enige om at forlænge kontrakten.

Frank Williams:
"Da vi tegnede kontrakt med Rubens Barrichello, vidste vi at han kunne bidrage med teknisk ekspertise, erfaring og den vigtige passion. Han har i denne sæson gjort alt det vi havde forventet af ham, og vi er derfor glade for at kan meddele at han også kører for os i 2011 sæsonen."

Rubens Barrichello skal dog ikke forsætte samarbejdet med Nico Hülkenberg, der ikke kunne blive enige med Williams teamet om en ny kontrakt. Williams teamet meddeler at man vil offentliggøre en ny kører inden årsskiftet.

Dons

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  • Williams F1 Team
  • Hülkenberg forlader Williams
  •