Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Scandinavian Touring Car Championship

Öhlin vælger Scandinavian Touring Car Championship

STCC 
17/11/10 

Mens der stadig er meget stille omkring de danske deltagere i det nye Scandinavian Touring Car Championship, der næste år afløser de hidtidige danske og svenske touringcar mesterskaber (DTC og STCC), så begynder meldingerne at komme fra svensk side.
Seneste nyt er at Martin Öhlin skifter fra den svenske Porsche Carrera Cup og over til Scandinavian Touring Car Championship.
 

Martin Öhlin har de sidste tre sæsoner kørt i svenske Porsche Carrera Cup, op til 2011 sæsonen skiftede han over til at at køre for WestCoast Racing, og dette samarbejde har nu ført til Scandinavian Touring Car Championship kontrakten.

I 2011 skal Martin Öhlin nemlig køre i den ene af WestCoast Racing's BMW 320si racere, og han har allerede haft sin første testdag med BMW'en.

Selv om WestCoast Racing i år gik ned til kun at have en bil, sluttede de alligevel Swedish Touring Car Championship sæsonen af med at nappe kører mesterskabet!

"Jeg ved, at jeg får et super godt team i ryggen, så alt er muligt. Men der er mange gode kørere i STCC som man skal kæmpe med, og nu kommer der også danske kørere ind i serien. Et realistisk mål er at være i top 8 fra sæsonstarten, og så bygge videre på det sammen med WestCoast Racing" - udtaler en meget realistisk Martin Öhlin.

"Martin er godt indarbejdet i teamet efter vores sæson sammen i Porsche Cup. Vi har arbejdet sammen, og ser et stort potentiale i ham. Det bliver et læreår for for Martin, men han har godt forudsætninger. Vi har et godt kendskab til og stor erfaring med hvordan sådan en BMW skal være, og vi kan hurtigt hjælpe ham ind i det hele" - slutter Teamchef Dick Jönsson-Wigroth.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Öhlin
  • West Coast Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS