Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Race of Champions på tv

Race of
Champions 

27/11/10 

Race of Champions - Opdateret 28-11-2010 10,30
I den kommende weekend køres årets udgave af Race Of Champions, hvor alle de store navne inklusive Tom Kristensen vanen tro deltager.
Der er dog kun begrænsede muligheder for at se det, hvis man da ikke lige smutter forbi Düsseldorf og ser det live.
Det er så vidt vides kun MotorsTv der transmitterer Race Of Champions i år.
 

Hvad end årsagen er, så bliver det et begrænset publikum som kommer til at se Race Of Champions på tv. Eurosport som tidligere har transmitteret fra arrangementet, transmitterer ikke fra det i år.


(Foto: ROC)

Den ære har MotorsTv kanalen istedet sikret sig. Men også her er der problemer. Kanalen har to programmer, hvoraf den ene kun dækker Storbritanien, mens den anden dækker resten af Europa. MotorsTv kan fås i visse programpakker hos Yousee, Telia Stofa og Canal Digital.

I tv-guiden der dækker Storbritanien oplyses det at man sender live fra de to dage som arrangementet varer. I tv-guiden for resten af Europa, sendes det med et døgns forsinkelse. Har man andre tv leverandører, er man umiddelbart afskåret fra at se årets Race Of Champions.

Den tyske station ZDF vil sende fra Race Of Champions men sandsynligvis ikke live. Dog bliver sendt diverse interviews. ZDF sender i fra Düsseldorf sidst på eftermiddagen søndag. Angiveligt fra ca. 16.30.

Freecaster.tv kanalen som sender masser af streams på internettet, sender nu også fra Race Of Champions. Det er dog ikke helt gratis idet at man skal betale den beskedne sum på 5 €uro, hvis man da ikke allerede har en adgangskode til netkanalen. Denne pris gælder til gengæld for hele weekenden.

En omgang på 2010 banen med Andy Priaulx

Dons

Læs mere om:
  • Esprit Arena - Düsseldorf
  • 27/11/10 - Esprit Arena - Düsseldorf - Race of Champions
  •