Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hülkenberg forlader Williams

Formel 1 
15/11/10 

Så er det sikkert - Nico Hülkenberg forlader Williams til 2011. Det sker efter at forhandlingerne er brudt sammen om en længere kontrakt. Williams ville gerne beholde ham i flere år - men udleje ham for 2011 til Hispania.
Det ønskede tyskeren ikke!
 

Nico Hülkenberg sluttede ellers sæsonen stærkt af, blandt andet ved at sikre sig pole position på Interlagos. Men det bliver ikke for Williams at han sikrer sig flere pole positions. "Jeg er virkelig ærgerlig over det. Jeg ville have været glad for at blive hos Williams," siger tyskeren. "Jeg vil gerne takke teamet for en god tid og jeg ønsker Williams alt det bedste i fremtiden." Nu begynder så forhandlingerne om at finde sig til rette i et andet team, men der er ikke mange åbninger for tiden.

Det eneste team der måske kan være en åbning er Force India, mens der også kunne være en mulighed for at finde en plads hos Lotus. Men det vil nok være et skridt tilbage.


Nico Hülkenberg er fortid hos Williams
(Foto: Williams F1 LAT)

Williams var ellers klar med en længere kontrakt - men det inkluderede et ophold hos Formel 1-feltets dårligste team, Hispania. Og set i lyset af deres svære år, er det nok bedst at holde sig fra det team hvis man vil videre frem i Formel 1. Det bliver spændende at se om der bliver plads til den tidligere GP2-mester.

Benji

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Williams F1 Team
  •