Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Aarhus Motor Klub klar med fem løbsweekender

Road Racing 
16/11/10 

Knapt er 2010-sæsonen overstået, førend den næste udgave ligger i faste rammer. I hvert fald har Danmarks førende klub indenfor den tohjulede Road Racing-sport, Aarhus Motor Klub, allerede sit program for 2011 på plads.
”Vi kommer til at arrangere Road Racing-løb på alle tre danske baner med et meget bredt program,” siger Jan R. Eriksen fra Aarhus Motor Klub. ”To gange kommer vi til at afvikle løb på såvel FDM Jyllandsringen som på Padborg Park, og så får vi en enkelt løbsweekend på Ring Djursland.”
 

Ligesom for klubbens 2010-weekend på Danmarks mest krævende og udfordrende racerbane bliver der også i 2011 tale om en weekend i det historiske hjørne, når det gælder racerbanen på Jyllands næsetip.


Den succesfulde weekend med klassiske motorcykler på Ring Djursland gentages.
(Foto: Morten Alstrup)

”Vi kører atter en weekend på Ring Djursland udelukkende med de klassiske maskiner,” siger Jan R. Eriksen oven på årets succesfulde udgave af International Classic TT. ”Næste års løb kommer til at tælle til såvel det danske og nordiske mesterskab som til UEM’s Classic Cup, og så håber vi naturligvis også, at vi kan få kørerne fra IHRO-klasserne til at stille op.”

Det klassiske løb på Ring Djursland bliver dog ikke det eneste rendyrkede Road Racing-løb, som Aarhus Motor Klub kommer til at stå bag i 2011. For første gang i flere år vil en hel weekend på FDM Jyllandsringen blive helliget tohjulerne.

”I juni kører vi atter på banen ved Silkeborg med alle de store Road Racing-klasser. Der bliver separate løb for både Rookie-, Super Sport- og Super Bike-klasserne, ligesom der naturligvis også vil være Classic-løb på programmet,” forklarer Jan R. Eriksen.

For de tre resterende løb, som Aarhus Motor Klub arrangerer, gælder det, at motorcykelklasserne bliver afviklet ved stævner, hvor der også vil være forskellige billøb.


Padborg Park er en af de baner, Aarhus Motor Klub afvikler løb på i 2011.
(Foto: Morten Alstrup)

Aarhus Motor Klubs 2011-kalender ser således ud:

28.-29. maj 2011 – Padborg Park
Moderne og classic - fælles weekend med biler

11.-12. juni 2011 – FDM Jyllandsringen
Moderne og classic – udelukkende motorcykler

13.-14. august 2011 – FDM Jyllandsringen
Moderne og classic - fælles weekend med biler

20.-21. august 2011 – Ring Djursland
Classic - udelukkende motorcykler

3.-4. september 2011 – Padborg Park
Moderne og classic - fælles weekend med biler – DM-Finale

Aarhus Motor Klub

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • Padborg Park
  • Ring Djursland
  •