Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher: Fortjent mester

Formel 1 
14/11/10 

Hvis der er en der kan tale med om hvad det vil sige at blive Formel 1-verdensmester, så er det Michael Schumacher der med syv titler må siges at være ekspert. Og han er ikke i tvivl: landsmanden Sebastian Vettel er en stor mester.
 

"Jeg er meget glad på hans vegne, fordi vi er venner og det har været et hårdt år for ham. Han har været igennem op- og nedture, nok mest på den mekaniske side end i sin kørsel, så han har virkelig fortjent dette mesterskab," siger Michael Schumacher der selv havde et noget pauvert comeback til Formel 1.

"Han fortjener al ære for mesterskabet. Han er en stor kører og virkelig en fantastisk person, så jeg er meget glad," slutter Schumacher. Vettel bliver dermed den blot anden tyske Formel 1-verdensmester og dermed er den tyske arv efter Schumacher blevet videreført.


Michael Schumacher lagde vejen forbi og ønskede tillykke
(Foto: Red Bull Media)

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Sebastian Vettel
  •