Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

H.K.H. Prins Joachim vicepræsident

Historisk 
16/11/10 

- for FIA’s Historic Motor Sport Commission
H.K.H. Prins Joachim blev for nylig valgt som vicepræsident i den internationale bilsportsorganisation FIA’s Historic Motor Sport Commission. Kommissionen beskæftiger sig med den historiske bilsport
 

H.K.H. Prins Joachim blev i begyndelsen af november valgt som vicepræsident i den internationale bilsportsorganisation FIA’s Historic Motor Sport Commission. Det skete på den årlige generalforsamling i Paris.


H.K.H. Prins Joachim er selv racerkører og vandt i 2005 (billedet), 2007 samt 2009 Dansk Automobil Sports Unions mesterskab for historiske biler i klassen ’61-’65. Med rollen som vicepræsident i FIA Historic Motorsport Commission får H.K.H. Prins Joachim en mere organisatorisk rolle sideløbende med den som aktiv racerkører.
(Foto: DASU)

Historic Motor Sport Commission er et af flere underudvalg i FIA, og har, som navnet antyder, til opgave at regulere den historiske motorsport, herunder udskrivning af ”Championships and Trophies for historic cars”. Kommissionen har blandt andet ansvar for afvikling af mere end 50 internationale arrangementer om året.

De respektive kommissioner ledes af en formand og mødes til et antal møder i årets løb. H.K.H. Prins Joachim indleder arbejdet som vicepræsident i begyndelsen af det nye år.
H.K.H. Prins Joachim har siddet i FIA’s Historic Motor Sport Commission siden 2008, hvor han blev valgt som det første danske medlem nogensinde.


Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her