Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Historisk Motorløb og ren nostalgi i smilets by

Classic Race
Aarhus 

15/11/10 

Succesen gentages den 13. til 15. Maj 2011
Classic Race Aarhus blev en stor succes i 2010, med mere end 10.000 tilskuere og en imponerende begejstring fra både publikum, kørere og presse i ind og udland. Løbet arrangeres derfor igen i 2011, nærmere bestemt i weekenden fra fredag den 13. maj til søndag den 15. maj
 

Billetsalget starter i december 2010, så der er rig mulighed for at glæde venner og familie med en unik oplevelse i julegave.

Alle tilladelser på plads
Arrangementet i 2011 er forhåndsgodkendt af byens myndigheder og Århus Kommune, som ligeledes bakker økonomisk om op om løbet via Kommunens eventpulje. Løbet er ligeledes officielt blåstemplet i motorsportsunionen DASU og har fået sin egen promotorlicens.


(Foto: TH Photo)

Hovedsponsor på plads
Classic Race Aarhus er glade for og stolte af, igen i år at kunne præsentere Aros Forsikring som hovedsponsor. Direktør hos Aros Forsikring, Morten Dissing, udtaler: ” For Aros Forsikring er det vigtigt, at vores støtte går til gode initiativer som Classic Race Aarhus, som oven i købet har til formål, at støtte børns trafiksikkerhed. Det går helt i tråd med vores koncepter om forsikring til hele familien og det de holder af. Classic Race Aarhus 2010 var en succes for os og den brede appel til familier, passer godt til Aros Forsikring. For os er det vigtigt at vise os både lokalt og nationalt, så også der passer Classic Race Aarhus perfekt ind, som en event med base i Århus, der trækker publikum fra hele landet – præcist som Aros Forsikring”.

Erhvervslivet
Igen i år er det vigtigt for Classis Race Aarhus, at erhvervslivet bakker op om vores event. Vi er rigtig glade for den støtte vi oplevede i 2010, men har brug for at erhvervslivet for alvor bakker op om arrangementet i 2011. Eksponeringsmulighederne er store, ligesom der er gode muligheder for medarbejder- og kundepleje under arrangementet. Udover vores hovedsponsor, er vi meget stolte af, at Harboes Bryggeri er kommet med som eksklusiv sponsorer. Vi har endvidere aftaler med en del virksomheder, blandt andre VOLA, FTZ, Bruun-Rasmussen, Harboe Skilte, EL:CON, Nordea, Beierholm, Helnan Marselis Hotel og ikke mindst vores hovedsponsor Aros Forsikring.


(Foto: TH Photo)

Nordeuropas smukkeste bane
Med udsigt til strand, bugt og skov, Mindeparken og Marselisborg Slot, får ikke blot kørerne, men også publikum igen de smukkeste rammer til en weekend, hvor kulturhistoriske biler fra hele Europa vil dyste om klassemesterskaber, i et race, som vil tiltrække mange tusinde mennesker, familier og motorsportsentusiaster fra nær og fjern.

Løbets profil og identitet:
Et unikt nostalgisk ”Goodwood” inspireret område, GoodLook Street som var en stor succes i 2010, vil blive udbygget med flere tidstypiske områder og udstillinger fra dengang far var dreng. En tidslomme, hvor nostalgien kan trives og publikum kan opleve datidens særlige stemning.
Løbets kulturhistoriske profil sættes i højsædet og der lægges særligt vægt på arrangementet, som en oplevelse for hele familien.

Fonden for Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 15/05/11 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •